կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Տորթ «Պանչո»
Էգգ-նոգ՝ ամանորյա ըմպելիք
Շոկոլադե աղանդեր «Ամանորյա գերան»
Թխվածք «Փարիզ-Բրեստ»
Պաղպաղակ ելակի սոուսով
Հավի սիրտ կաթնային սոուսով
Տնական կրեկեր
Նրբաբլիթներ «Սյուզետ»
Պանրային ֆոնդյու
Դեսերտ «Մոնբլան»
Փարիզյան դեսերտ
Դարչինով բուլկիներ