կաթնաշոռ

թարգմանություն՝ на русском - творог, in English - cottage cheese

Կաթնաշոռի օգտագործումն առողջության համար շատ կարևոր է: Այն պարունակում է А, В, С, D վիտամիններ, ինչպես նաև երկաթ, ֆոսֆոր ու կալցիում: Սովորաբար հանդիպում է դասական, բարձր յուղայության, առանց յուղայնության և կալցիումով հագեցած տեսակներ: Այն կարող ենք խառնել ընդեղենի, մեղրի, թթվասերի ու օշարակների հետ: Շատ համեղ են ստացվում կաթնաշոռով պատրաստված պիրոգներն ու թխվածքները:
Ձեր դատին ենք ներկայացնում մի քանի համեղ բաղադրատոմսեր, որոնց հիմքում կաթնաշոռն է:

Կաթնաշոռով ժելե տորթ
Շոկոլադով և սուրճով չիզքեյք
Տորթ “Երեք շոկոլադ”
Ելակով չիզքեյք
Շոկոլադով և բանանով տորթ
Կաթնաշոռով աղանդեր
Կաթնաշոռով կապուչինո
Կիսելով մուսս
Ելակով Ռաֆաելլո
Ժելեով և ելակով տորթ
...10...1415