կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Դոֆինե կարտոֆիլ ջեռոցում
Հավի կոտլետներ՝ հալած պանրով
Պիրոգ «Բասբուսա»
Դասական պանրային սոուս
Պրոֆիտրոլներ` հավի կծու աղցանով
Փանքեյք՝ ամերիկյան բլիթներ
Կինդեր Պինգվի
Բուլկի-պարուրակներ
Շոկոլադով եվ մեղրով տորթ
Սալորով եղջյուրիկներ
Հավի խրթխրթան թևիկներ
Շոկոլադով և կակաչի սերմով տորթ