կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Մարմելադով եղջյուրներ
Կոտլետ շերտավոր խմորի մեջ
Շոկոլադե-կաթնային ժելե
Կարտոֆիլով և պանրով օլադի
Ֆիլիպինյան հաց Պանդեսալ
Շոկոլադե բիսկվիթ
Եգիպտական տորթ
Նարնջով բրիոշ
Թխվածք ”Ռեշոտո”
Տորթ Էսկիմո
Թեթև խմորով յուրահատուկ սնկեր
Նրբերշիկով և կարտոֆիլով կարկանդակ