կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

shokolade-rulet-aranc-txelu
Շոկոլադե ռուլետ առանց թխելու
kartofilov-panrov-karkandak
Կարտոֆիլով և պանրով օլադի
snikers-konfetner
Սնիկերս կոնֆետներ
zefirayin-krem
Զեֆիրով կրեմ
salorachrov-shokolade-tort
Սալորաչրով շոկոլադե տորթ
elakov-bananov-smuzi
Բանանով և ելակով սմուզի
txvacqablit-nanaimo
Թխվածք «Նանաիմո»
shokoladov-bananov-biskvit
Շոկոլադով և բանանով բիսկվիթ
elaki-muss
Ելակի մուսս
bananov-tort
Բանանով տորթ
Կիևյան տորթ
Կիևյան տորթ
shokolade-rulet
Շոկոլադե ռուլետ
...10...1213...20...