կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Շոկոլադե ռուլետ առանց թխելու
Կարտոֆիլով և պանրով օլադի
Սնիկերս կոնֆետներ
Զեֆիրով կրեմ
Սալորաչրով շոկոլադե տորթ
Բանանով և ելակով սմուզի
Թխվածք «Նանաիմո»
Շոկոլադով և բանանով բիսկվիթ
Ելակի մուսս
Բանանով տորթ
Կիևյան տորթ
Շոկոլադե ռուլետ