կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Շոկոլադե սուֆլե
Բիսկվիթային տորթ
Բանանով պուդինգ
Ելակով տորթ առանց թխելու
Նրբաբլիթներով տորթ
Շոկոլադե մագքեյք
Կարտոֆիլով և խոզի մսով պիրոգ
Ուտեստ ”Մսով բույն”
Շոկոլադե-վանիլային պուդինգ
Կարտոֆիլ ֆրանսիական ձևով
Թխվածքաբլիթ «Օրեո»
Կաթնաշոռային սուֆլե