կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Պանրով կարկանդակ
Շոկոլադե-վանիլային կեքս
Կոկոսի քերուկով թխվածք
Կաթնաշոռով թխվածք
Մսով նավակներ
Շոկոլադե տորթ կաթնաշոռային կրեմով
Շոկոլադե քացրաբլիթ
Տորթ «Փարիզյան»
Եփած խտացրած կաթով տորթ
Շոկոլադե տորթ «Իրարանցում»
Եփովի կրեմով արագ տորթ
Խմոր բուլկու համար