կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ընկույզով
Շոկոլադե մաֆին
Ջեմով բուլկի
Տորթ ”Կոլիզեում”
Զեֆիրով և մրգերով տորթ
Չամիչով բուլկի
Զատիկի կուլիչ
Ձուկ ՝ շերտավոր խմորի մեջ
Զատիկի հյուսքեր
Ընկույզով և չրերով կուլիչ
Թխվածք ”Բալով հյուսք”
Բալով շոկոլադե տորթ