կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Զատիկի բուլկի
Բիսկվիթային ռուլետ
Հավի մսով և հալած պանրով կոտլետ
Զատիկի պիրոգ
Կրոկեմբուշ շոկոլադով
Նրբաբլիթով և կարամելային մուսսով տորթ
Կակաչի սերմով և բալով պիրոգ
Անգլիական կրեմ
Արագ Նապոլեոն եփովի կրեմով
Շոկոլադե կոկտեյլ
Շոկոլադե բիսկվիթով տորթ
Լեհական թխվածք «Piernik staropolski»