կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

zatiki-bulki
Զատիկի բուլկի
biskvitov-rulet
Բիսկվիթային ռուլետ
Հավի մսով և հալած պանրով կոտլետ
zatiki-pirog-
Զատիկի պիրոգ
Կրոկեմբուշ շոկոլադով
nrbablitnerov-karamelayin-mussov-tort
Նրբաբլիթով և կարամելային մուսսով տորթ
kakachi-sermov-pirog
Կակաչի սերմով և բալով պիրոգ
Անգլիական կրեմ
tort-napoleon
Արագ Նապոլեոն եփովի կրեմով
Շոկոլադե կոկտեյլ
shokolade-biskvit
Շոկոլադե բիսկվիթով տորթ
lehakan-txvacq
Լեհական թխվածք «Piernik staropolski»
...10...1617...20...