կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Պնդուկով տրյուֆելային տորթ
Լակոմկա հալվայով
Շոկոլադե նրբաբլիթներով տորթ
Ընկույզով և շոկոլադով տորթ
Տորթ Զեբր
Հավի թևիկ պանրային սոուսով
Շոկոլադե-ընկուզային միջուկով նրբաբլիթ
Շոկոլադե թխվածք
Դդումով բուլկի
Շոկոլադե ռուլետ սերուցքային կրեմով
Շոկոլադե տորթ
Շերտավոր խմորով և խնձորով տորթ