կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Կրեմ «Մուսլին»
Պանրե ձողիկներ
Կարամելային դեսերտ
Բանջարեղենով ձվածեղ
Նուտելլա տան պայմաններում
Սրճային կոկտեյլ
Բիսկվիթային տորթ հաղարջով ու եփովի կրեմով
Վարսակի փաթիլներով ու ազնվամորիով դեսերտ
Լոլիկով, կանաչիով ու խոզապուխտով ձվածեղ
Կիտրոնով պաղպաղակ
Դդմիկով ուտեստ լոլիկով ու պանրով
Վանիլային պաղպաղակ