կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Կոնֆետ շոկոլադով և զեֆիրով
tort-xelahexutyun-
Տորթ ՛՛Խելահեղություն՛՛
Նրբերշիկով բուլկի
Տորթ նապոլեոն
Սկանդինավյան Ռագու
Շոկոլադե տորթ
Ռուլետ կակաչի սերմով և հալվայով
Վանիլային պուդինգով տորթ
Նրբաբլիթներ սնկով և պանրով
Տնական ռիկոտտա
Կարամելային Նապոլեոն
Սպիտակաձավարով շիլա
...10...2021...30...