կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Կոնֆետ շոկոլադով և զեֆիրով
Տորթ ՛՛Խելահեղություն՛՛
Նրբերշիկով բուլկի
Տորթ նապոլեոն
Սկանդինավյան Ռագու
Շոկոլադե տորթ
Ռուլետ կակաչի սերմով և հալվայով
Վանիլային պուդինգով տորթ
Նրբաբլիթներ սնկով և պանրով
Տնական ռիկոտտա
Կարամելային Նապոլեոն
Սպիտակաձավարով շիլա