կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Ընկույզով թխվածքաբլիթ
Դդումով տորթ -մուսս
Բիսկվիթային տորթ վանիլային կրեմով և ժելեով
Թխվածքաբլիթ խվորոստ
Տորթ «Honey cake»
Բլիթներ պանրով և կարտոֆիլով
Օլադի սև թոքով
Շոկոլադե կրեմ «Փարիզիեն»
Կիտրոնով տորթ
Շոկոլադե նրբաբլիթներ
Արագ տորթ
Շոկոլադե ”Միսիսիպի”
...10...2122...30...