կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Սրճային տորթ
Մսով բլինչիկներ ՝ ռուսական ձևով
Ամանորյա շոկոլադե տորթ
Խորտիկներ պանրի և խոզապուխտի միջուկներով
Պնդուկով տորթ
Նրբաբլիթներով արագ տորթ
Շոկոլադե էկլերներ
Աղցան լցոնված նրբաբլիթներով
Շոկոլադե տորթ մարշմելոուով
Փախլավա ընկույզով և չրերով
Ամանորյա տորթ – մուսս ”Fantasy”
Բակլավա