կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Տորթ «Տրոպիկանա»
Վանիլային բուլկիներ
Տորթ «Տանձը կարամելի մեջ»
Կաթնաշոռով պիրոգ «Պլացինդա»
Նուշով պոմադկա
Տրյուֆելային տորթ
Լազանյա «Բոլոնեզ» սոուսով
Սխտորով հացիկներ ապուրի համար
Տարտ վանիլային կրեմով և բալով
Սպիտակաձավարով պուդինգ մրգերով
Սնկով պիրոգ
Դիետիկ աղանդեր ”Clouds”