կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Ֆրանսիական աղանդեր «Choux» վանիլային կրեմով
Տորթ «Դոբոշ»
Քյուրդան քյաբաբ
Տորթ «Տրյուֆել»
Մինի բուլկիներ եփած կրեմով
Տորթ «Կարամելային կապուչինո»
Շոկոլադե տորթ «Carrément Chocolate»
Պրոֆիտրոլներ շոկոլադե կրեմով
Տորթ «Լենինգրադյան»
Աղանդեր «Բրազիլական»
Տորթ «Դելիկատ» նարնջով
Տորթ «Diabella»