կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Կիևյան տորթ
Նրբաբլիթով տորթ հատապտղային սոուսով
Պանիր
Թխվածքաբլիթով և կաթնաշոռով տորթ «Վրան»
Չիզքեյք «Devil’s Food»
Աղանդեր եփովի կրեմով և հատապտուղներով
Տորթ «Tropezienne»
Նրբաբլիթներով աղանդեր հունգարական ձևով
Տնական պանիր «Ռիկոտտա»
Մեղրով տորթ
Հալած պանիր
Շոկոլադե տորթ Օպերա