կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Տորթ «Մոկկա»
Ելակով չիզքեյք
Ելակով սերուցքային տորթ
Անանուխով փանքեյք շոկոլադով
Շոկոլադե սենդվիչներ
Բավարիական շոկոլադե տորթ
Ֆրանսիական աղանդեր եփած կրեմով և հատապտուղներով
Տորթ «Monia»
Թխվածք «Կարպատկա»
Պլյուշկա կեֆիրով
Վանիլային հաց ՛՛Լեոպարդ՛՛
Բուլկի քունջութով