կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Շոկոլադապատ կոնֆետներ կարամելով
Շոկոլադե տորթ վաֆլիի կրեմով
Շոկոլադե տորթ ընկուզային բեզեով
Շոտլանդական պիրոգ
Նորվեգական տորթ ”VERDENS BESTE KAKE”
Կաթնաշոռով չիզքեյք
Տորթ Պանչո
Դդումով տորթ
Տորթ ”Նապոլեոն”
Կիտրոնով և հատապտուղներով տորթ
Սնկով և հավի մսով ջեռեփուկ
Ֆրանսիական էկլերներ «Laduree»-ից