կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Հնդկական աղանդեր Rasgulla
Շոկոլադե թխվածքներ վանիլային կրեմով
Բելյաշներ
Շոկոլադե-մեղրային տորթ ազնվամորիով
Տապակած ծաղկակաղամբ թթվասերային սոուսով
Տորթ ”Դեղձով պաննա-կոտտա”
Տորթ ”Ֆրեզիե”
Եփած խմոր կաթով
Խնձորով տորթ
Կրոկետներ հավի մսով և պանրով
Հատապտղային պաննա-կոտտա
Թխվածք Բաունտի