կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Հնդկական աղանդեր Rasgulla

Շոկոլադե թխվածքներ վանիլային կրեմով

Բելյաշներ

Շոկոլադե-մեղրային տորթ ազնվամորիով

Տապակած ծաղկակաղամբ թթվասերային սոուսով

Տորթ ”Դեղձով պաննա-կոտտա”

Տորթ ”Ֆրեզիե”

Եփած խմոր կաթով

Խնձորով տորթ

Կրոկետներ հավի մսով և պանրով

Հատապտղային պաննա-կոտտա

Թխվածք Բաունտի