կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Խաղողով և ընկույզով տորթ
Ջնարակապատ փքաբլիթներ
Կարամելային պաղպաղակ
Գերմանական պիրոգ ”Կուխեն”
Սերուցքային աղանդեր ելակի միջուկով
Կաթնաշոռով տորթ թավայի մեջ
Կարտոֆիլով կարկանդակներ
Բալով թխվածքներ
Դդումով թավշյա կեքս
Պանիր
Խաչապուրի
Թխվածք ”The enchanteur”