կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Խաղողով և ընկույզով տորթ

Ջնարակապատ փքաբլիթներ

Կարամելային պաղպաղակ

Գերմանական պիրոգ ”Կուխեն”

Սերուցքային աղանդեր ելակի միջուկով

Կաթնաշոռով տորթ թավայի մեջ

Կարտոֆիլով կարկանդակներ

Բալով թխվածքներ

Դդումով թավշյա կեքս

Պանիր

Խաչապուրի

Թխվածք ”The enchanteur”