կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Տորթ Նապոլեոն
Սպիտակաձավարով աղանդեր
Վիեննական վաֆլի
Օմլետ ջեռոցում
Էկլերներ եփած կրեմով
Տորթ «Միկադո»
Պիրոգ հավի սրտով
Մեղրով տորթ
Տարտ եփած կրեմով և ազնվամորիով
Լավաշ հավի մսով
Անգլիական հովվական պիրոգ
Տորթ շոկոլադե կրեմով