կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Նուշով շոկոլադե տորթ բալով
Պիրոգ ”Կիշ Լորեն”
Մսի խճողակ կոտլետի համար
Տորթ ”Միշել”
Պանրային ձողիկներ ապուրի համար
Եփած խտացրած կաթ Dulce de leche
Շոկոլադե փանքեյք
Տնական պանիր կանաչիներով
Կեքս խտացրած կաթով
Պիրոգ ձկով
Շոկոլադե թխվածք կաթնային սուֆլեով
Օլադի հոլանդական ձևով
...10...3334...40...