կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Խնձորով և մեղրով բուլկի
Կարկանդակ ”Մոնբլան”
Նուշի կաթ
Դարչինով կեքս
Միլֆեյ դդումով
Կորեկաձավարով և դդումով ուտեստ
Տորթ Պայուսակ
Խնձորով պիրոգ
Ելակով և տանձով տորթ
Փանքեյք
Շոկոլադով և պնդուկով տիրամիսու
Պնդուկով տորթ կիտրոնի կրեմով