կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Խնձորով տորթ բավարիական մուսսով
Հալած պանիր կանաչիով
Ձկով պիրոգ
Տորթ ”Երեք շոկոլադ”
Ժելե տորթ Զատիկ
Ազնվամորիով և կիտրոնով տորթ
Տորթ ”Նրբություն”
Կարկանդակ կաթնաշոռային կրեմով և ազնվամորիով
Շոկոլադե պիրոգ շոկոլադե կրեմ-մուսսով
Էկլերով տորթ
Նրբաբլիթով տորթ
Անանասով տորթ