կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Թխվածք “Magic Cake”
Հնդկաձավարով կոտլետ
Ընկույզով տորթ շոկոլադե-մրգային ջնարակով
Նուտելլա
Շոկոլադե տորթ դդումի նրբաբլիթներով
Կաթնաշոռով բուլկիներ
Դասական լազանյա
Մեգրելական խաչապուրի
Չամիչով բուլկի
Տորթ Էսկիմո
Տնական պանիր
Իտալական թխվածք “Sfogliatella”