կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Կաթնաշոռով տորթ
Շոկոլադե-վանիլային տորթ
Իսպանական կրեմ-բրյուլե “Crema catalana”
Տորթ բալի կրեմով և չիզքեյքի շերտով
Լեհական տորթ “Կարպատկա”
Կուլիչ
Թխվածքաբլիթ-ձվիկներ Զատիկի համար
Չոր թխվածքաբլիթ “Գալետ”
Սլավոնական կուլիչ թթվասերով
Տեֆտելի լոլիկի մածուկով
Տորթ խնձորի միջուկով և կարամելային մուսսով
Կիևյան տորթ