կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

կաթնաշոռային-ժելե-1
Կաթնաշոռային ժելե «Զեբր»
ձվածեղ-1
Ձվածեղ «Մանկություն»
կրծքամիս-բրոկոլիով-10
Հավի կրծքամիս բրոկոլիով
շպեցլե-1
Շպեցլե պանրով ու խոզապուխտով
նրբերշիկ-1
Հավի նրբերշիկ
դեսերտ-1
Շոկոլադով ու սպիտակաձավարով դեսերտ
նուշով-տորթ-1
Նուշով տորթ
հնդկական-թեյ-1
Հնդկական թեյ կաթով ու կոճապղպեղով
Սալորաչրով-կեքս-1
Սալորաչրով կեքս
կարկանդակ-1
Կարտոֆիլով կարկանդակներ
բուլկիներ-1
Թթվասերային կրեմով բուլկիներ
բուլկի-1
Հյուսած բուլկիներ քունջութով
...45...10...