կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Կաթնաշոռային ժելե «Զեբր»
Ձվածեղ «Մանկություն»
Հավի կրծքամիս բրոկոլիով
Շպեցլե պանրով ու խոզապուխտով
Հավի նրբերշիկ
Շոկոլադով ու սպիտակաձավարով դեսերտ
Նուշով տորթ
Հնդկական թեյ կաթով ու կոճապղպեղով
Սալորաչրով կեքս
Կարտոֆիլով կարկանդակներ
Թթվասերային կրեմով բուլկիներ
Հյուսած բուլկիներ քունջութով