կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Շոկոլադե թխվածքաբլիթ կոկոսի միջուկով

Տորթ “Նապոլեոն” շերտավոր խմորից

Խնձորով շոկոլադապատ կարկանդակ

Տորթ «Սպարտակ»

Տանձով և ընկույզով տորթ

Ելակով ֆրասնիական շարլոտկա

Հավի թևիկներ

Եփած երշիկ բաժակի մեջ

Ժելեով և թթվասերով տորթ առանց թխելու

Տորթ Բաունտի

Կրոկեմբուշ

Վաֆլիով կոներ շոկոլադե միջուկով