կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Քաղցր կաթնային ըմպելիք “Էգգ նոգ”
Նապոլեոն
Շոկոլադե կրեմ-լիկյոր
Թխվածքաբլիթ “Red Velvet”
Տաք շոկոլադ
Կաթնաշոռով և բանանով օլադի
Շոկոլադե բուլկի ”Աստղ”
Կարմիր բազուկով և կաթնաշոռով ռուլետ
Էկլեր
Տորթ Միկադո
Շոկոլադե նապոլեոն
Տնական փախլավա