կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Աղցան ”Կարապներ”
Ամանորյա բուլկիներ
Ամանորյա թխվածքաբլիթ ”Puzzle”
Տորթ Նապոլեոն
Գաթա
Մսով խորտիկ-տորթ
Տորթ Նուրբ Նապոլեոն
Նրբաբլիթով մինի ռուլետներ
Բուլկի Տոնածառ
Կակաչի սերմով բուլկի
Կաթնաշոռով բլանմանժե
Կրեմ բրյուլե