կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Աղցան ”Կարապներ”
Ամանորյա բուլկիներ
Ամանորյա թխվածքաբլիթ ”Puzzle”
Տորթ Նապոլեոն
Գաթա
Մսով խորտիկ-տորթ
Տորթ Նուրբ Նապոլեոն
Նրբաբլիթով մինի ռուլետներ
Բուլկի Տոնածառ
Կակաչի սերմով բուլկի
Կաթնաշոռով բլանմանժե
Կրեմ բրյուլե
...10...4344...