կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Կաթնաշոռով և դեղձով բուլկի
Անանասով տորթ
Խնձորով և դարչինով նախաճաշ
Ընկույզով տորթ նրբաբլիթներից
Խնձորի միջուկով բուլկի
Կաթնաշոռով բուլկի «Վարդեր»
Սուրճ լատե տանը
Փախլավա
Բրնձով շոկոլադե նախաճաշ
Կարամելային պաղպաղակ
Սիննաբոն դարչինով
Դասական մաֆֆիններ