կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Սոուս Բեշամել
Մակարոնով ուտեստ “Նեապոլիտանական”
Ելակով աղանդեր
Կրեմով բուլկի
Սալորով քլաֆութի
Շոկոլադե ժելե
Լազանյա խոզի մսով
Տորթ “Tres leches”
Ջնարակապատ փքաբլիթ
Պանրով ձողիկներ
Դեղձով պուդինգ
Դեղձով թխվածք