կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Արևելյան կարկանդակ եփովի կրեմով
Մուսս «Ամարետտո»
Հավի մսով բաց կարկանդակներ
Տորթ «Սնիկերս»
Հայկական կաթնահունց
Կաթնաշոռային կուլիչ իտալական մերենգայով
Շոկոլադե կուլիչ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ կոկոսի միջուկով
Շոկոլադով ու նարնջով կարկանդակ
Բրիոշներ
Թխվածքաբլիթներ
Կիտրոնով թխվածք