կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Կաթնային քաղցրավենիք
Տորթ «Զեբր»
Խմորիչով կաթնահունց խմոր
Հավ՝ կաթնային սոուսով
Տորթ «Սնիկերս» բեզեով
Կարամելային կրեմ տորթերի համար
Ճապոնական չիզքեյք
Կիտրոնով ու կակաչի սերմերով կեքս
Շոկոլադե տորթ «Միսիսիպի»
Տորթ Շոկոլադե Պլոմբիր
Կիտրոնով ու սպիտակաձավարով կրեմ
Կոկոսով ու ազնվամորիով տորթ