կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Կաթնային-քաղցրավենիք-1
Կաթնային քաղցրավենիք
տորթ-Զեբր-1
Տորթ «Զեբր»
կաթնահունց-խմոր-1
Խմորիչով կաթնահունց խմոր
հավ՝-կաթնային-սոուսով-1
Հավ՝ կաթնային սոուսով
սնիկերս-1
Տորթ «Սնիկերս» բեզեով
կարամելային-կրեմ-1
Կարամելային կրեմ տորթերի համար
ճապոնական-չիզքեյք-1
Ճապոնական չիզքեյք
Կիտրոնով-ու-կակաչով-կեքս-1
Կիտրոնով ու կակաչի սերմերով կեքս
Միսիսիպի-1
Շոկոլադե տորթ «Միսիսիպի»
շոկոլադե-պլոմբիր-1
Տորթ Շոկոլադե Պլոմբիր
կրեմ-1
Կիտրոնով ու սպիտակաձավարով կրեմ
կոկոսով-տորթ-1
Կոկոսով ու ազնվամորիով տորթ
...67...10...