կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

պանրաշերտեր-1
Պանրով կարկանդակներ
կարկանդակ-1
Օսեթական կարկանդակ
մեղրով-տորթ-1
Մեղրով շոկոլադե տորթ
սպիտակ-սոուս-1
Սպիտակ սոուս պիցցայի համար
կարկանդակ-11
Խոզապուխտով ու հավի մսով կարկանդակ
տորթ-երանություն-1
Տորթ «Երանություն»
Հավով-գալանտին-1
Հավով գալանտին
Ժելով-տորթ-1
Ժելեով տորթ «Կոտրված ապակի»
Տորթ-շիկահեր-1
Տորթ «Շիկահեր»
Բուլկիներ-1
Բուլկի բուրգերի համար
Խնձորով-շոռակարկանդակ-1
Խնձորով շոռակարկանդակ
վաֆլե-ձողիկներ-1
Վաֆլե ձողիկներ շոկոլադե կրեմով
...78...10...