կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Պանրով կարկանդակներ
Օսեթական կարկանդակ
Մեղրով շոկոլադե տորթ
Սպիտակ սոուս պիցցայի համար
Խոզապուխտով ու հավի մսով կարկանդակ
Տորթ «Երանություն»
Հավով գալանտին
Ժելեով տորթ «Կոտրված ապակի»
Տորթ «Շիկահեր»
Բուլկի բուրգերի համար
Խնձորով շոռակարկանդակ
Վաֆլե ձողիկներ շոկոլադե կրեմով