կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Գետնանուշով ու շոկոլադով բուլկիներ
Թխվածք «Բլոնդի»
Շոկոլադե նրբաբլիթներ
Շոկոլադե տորթ «Օրեո»
Ամանորյա թխվածք սպիտակ շոկոլադե կրեմով
Տորթ «Սիրո տնակ»
Ձկով կարկանդակ
Տորթ «Թռիչք»
Անգլիական պիրոգ
Վաֆլե ձողիկներ
Շոկոլադե կաթնային աղանդեր
Բոնետ