կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
Մեղրով եփովի տորթ
Թխվածքաբլիթ «Ակնթարթ»
Շոկոլադե տորթ
Կաթնային թխվածքաբլիթներ
Տորթ «Նվեր»
Տորթ «Հեքիաթ»
Սրճային պիրոգ
Կրեմ «Շարլոտ»
Վանիլային բուլկիներ
Տեֆտելիներ ջեռոցում
Վիեննական շտրուդել
Տորթ «Ներշնչանք»