կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Ամանորյա գլազուրապատ թխվածքաբլիթներ

Ջեմով թխվածքաբլիթներ

Կոճապղպեղով թխվածքաբլիթներ

Ամանորյա տնակ

Շոկոլադե աղանդեր «Ամանորյա գերան»

Ամանորյա նախուտեստ

Թխվածք «Փարիզ-Բրեստ»

Բալ ձնե մուշտակի մեջ

Կարկանդակ «Շտիրլից»

Հավի սիրտ կաթնային սոուսով

Հրեշտակային տորթ կիտրոնի կրեմով

Բանանով կեքսեր