կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Բրաունի բալով, ընկույզով ու կաթնաշոռով
Թխվածքաբլիթներով «Կարտոֆիլ»
Շոկոլադե տորթ թխվածքաբլիթներով ու ընկույզով
Նորվեգական թխվածքաբլիթ
Խնձորով կրամբլ
Հայկական կաթնահունց
Թթվասերային կարկանդակ խնձորով ու դարչինով
Հավով ֆրիկասե
Կաթնաշոռային կուլիչ իտալական մերենգայով
Շոկոլադե կուլիչ
Զատիկի նապաստակներ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ կոկոսի միջուկով