կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

կաթնահունց-խմոր-1
Խմորիչով կաթնահունց խմոր
մաֆին-1 - Copy
Նարնջի կեղևով մաֆիններ
ձվածեղ-1
Ձվածեղ «Մարտի 8»
թխվածքաբլիթներ-1
Կաղամբով թխվածքաբլիթ
հավ՝-կաթնային-սոուսով-1
Հավ՝ կաթնային սոուսով
կրեմ-գլյասե-1
Կրեմ «Գլյասե»
սնիկերս-1
Տորթ «Սնիկերս» բեզեով
կարամելային-կրեմ-1
Կարամելային կրեմ տորթերի համար
ճապոնական-չիզքեյք-1
Ճապոնական չիզքեյք
տավարի-լեզու-1
Տավարի լեզու երեք սոուսով
Կիտրոնով-ու-կակաչով-կեքս-1
Կիտրոնով ու կակաչի սերմերով կեքս
Միսիսիպի-1
Շոկոլադե տորթ «Միսիսիպի»
...10...1213...20...