կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Խմորիչով կաթնահունց խմոր
Նարնջի կեղևով մաֆիններ
Ձվածեղ «Մարտի 8»
Կաղամբով թխվածքաբլիթ
Հավ՝ կաթնային սոուսով
Կրեմ «Գլյասե»
Տորթ «Սնիկերս» բեզեով
Կարամելային կրեմ տորթերի համար
Ճապոնական չիզքեյք
Տավարի լեզու երեք սոուսով
Կիտրոնով ու կակաչի սերմերով կեքս
Շոկոլադե տորթ «Միսիսիպի»