կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

կարկանդակ-1
Խնձորով կարկանդակ
շոկոլադե-պլոմբիր-1
Տորթ Շոկոլադե Պլոմբիր
աչմա-1
«Աչմա»․ վրացական ուտեստ
սոուս-1
Հոլանդական դասական սոուս
հայկական-քյուֆթա-1
Հայկական քյուֆթա
կարկանդակ-1
Կարկանդակ կաթնաշոռային խմորով
Տորթ-«Էլիզաբեթ»-1
Տորթ «Էլիզաբեթ»
կրեմ-1
Կիտրոնով ու սպիտակաձավարով կրեմ
կարկանդակ-1
Օսեթական կարկանդակ
աղանդեր-1
Խուրմայով աղանդեր
կարկանդակ-1
Կաղամբով կարկանդակ
չախոբիլի-1
Հավով չախոխբիլի
...10...1314...20...