կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Մեղրով շոկոլադե տորթ
Մանդարինով շոկոլադապատ ձողիկներ
Սպիտակ սոուս պիցցայի համար
Տորթ «Կնոջ մատներ»
Շոկմանժե
Շոռակարկանդակ
Հայկական հալվա
Մերենգայով տորթ
Ֆրանսիական կրեմ
Խոզապուխտով ու հավի մսով կարկանդակ
Տորթ «Երանություն»
Մեղրով թխվածքաբլիթներ առանց ձվի