կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

մեղրով-տորթ-1
Մեղրով շոկոլադե տորթ
ձողիկներ-1
Մանդարինով շոկոլադապատ ձողիկներ
սպիտակ-սոուս-1
Սպիտակ սոուս պիցցայի համար
Կնոջ-մատներ--1
Տորթ «Կնոջ մատներ»
Շոկմանժե-1
Շոկմանժե
շոռակարկանդակ-1
Շոռակարկանդակ
Հայկական-հալվա-1
Հայկական հալվա
Մերենգայով-տորթ-1
Մերենգայով տորթ
ֆրանսիական-կրեմ-1
Ֆրանսիական կրեմ
կարկանդակ-11
Խոզապուխտով ու հավի մսով կարկանդակ
տորթ-երանություն-1
Տորթ «Երանություն»
Մեղրով-թխվածքաբլիթներ-1
Մեղրով թխվածքաբլիթներ առանց ձվի
...10...1415...20...