կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

կրեմ-մասկարպոնե-1
Մասկարպոնեով կրեմ
տորթ-շախմատ-1
Տորթ «Շախմատ»
Դարչինով-թխվածքաբլիթներ-1
Դարչինով թխվածքաբլիթներ
թխվածքաբլիթներ-1
Գետնանուշով հալվող թխվածքաբլիթներ
Նարնջով-Մադլեն-1
Նարնջով «Մադլեն»
Տորթ-շիկահեր-1
Տորթ «Շիկահեր»
Հիլով-թխվածքաբլիթներ-1
Հիլով թխվածքաբլիթներ
Բուլկիներ-1
Բուլկի բուրգերի համար
Խնձորով-շոռակարկանդակ-1
Խնձորով շոռակարկանդակ
Գետնանուշով-թխվածքաբլիթ-1
Գետնանուշով թխվածքաբլիթներ
Ընկուզեղենով-տորթ-1
Նուշով ու պնդուկով տորթ
վաֆլե-ձողիկներ-1
Վաֆլե ձողիկներ շոկոլադե կրեմով
...10...1516...20...