կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Հնդկական-կոնֆետներ-1
Հնդկական սերուցքային կոնֆետներ քունջութով
Տոնական-թխվածքաբլիթներ-1
Տոնական թխվածքաբլիթներ
Տավարի-մսով-կարկանդակներ-1
Տավարի մսով կարկանդակներ
Շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ «Օրեո»
Կաթնաշոռային--շտոլեն-1
Տոնական շտոլեն
Հավի-կոտլետներ-1
Հավի կոտլետներ կանաչ միջուկով
Հալվայով-տորթ-1
Հալվայով տորթ
Նուտելլայով-չիզքեյք-1
Նուտելլայով չիզքեյք
Մոկա-1
Սրճային տորթ «Մոկա»
Արջուկը-հյուսիսում-2
Տորթ «Արջուկը հյուսիսում»
Չիզքեյք-«Պրեմիերա»-1
Չիզքեյք «Պրեմիերա»
Ամանորյա-թխվածք-1
Ամանորյա թխվածք սպիտակ շոկոլադե կրեմով
...10...1718...20...