կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Հնդկական սերուցքային կոնֆետներ քունջութով
Տոնական թխվածքաբլիթներ
Տավարի մսով կարկանդակներ
Շոկոլադե տորթ «Օրեո»
Տոնական շտոլեն
Հավի կոտլետներ կանաչ միջուկով
Հալվայով տորթ
Նուտելլայով չիզքեյք
Սրճային տորթ «Մոկա»
Տորթ «Արջուկը հյուսիսում»
Չիզքեյք «Պրեմիերա»
Ամանորյա թխվածք սպիտակ շոկոլադե կրեմով