կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Կանաչ կարագ

Վաֆլե ձողիկներ

Մսով ու պանրով պիրոգ

Տորթ «Ռահաթ»

Մեղրով եփովի տորթ

Թխվածքաբլիթ «Ակնթարթ»

Թխվածքաբլիթ «Ժապավեն»

Կիտրոնով ու չամիչով պիրոգ

Ընկույզով պիրոգ

Արքայական բուլկիներ

Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ

Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»