կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![Կանաչ-կարագ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Կանաչ-կարագ-1.jpg)
Կանաչ կարագ
![Վաֆլե-ձողիկներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Վաֆլե-ձողիկներ-1.jpg)
Վաֆլե ձողիկներ
![Մսով-ու-պանրով-պիրոգ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Մսով-ու-պանրով-պիրոգ-1.jpg)
Մսով ու պանրով պիրոգ
![Ռահաթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Ռահաթ-1.jpg)
Տորթ «Ռահաթ»
![Մեղրով-եփովի-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Մեղրով-եփովի-տորթ-1.jpg)
Մեղրով եփովի տորթ
![Թխվածքաբլիթ Ակնթարթ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Թխվածքաբլիթ-ակնթարթ-1.jpg)
Թխվածքաբլիթ «Ակնթարթ»
![Թխվածքաբլիթ-Ժապավեն-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Թխվածքաբլիթ-Ժապավեն-1.jpg)
Թխվածքաբլիթ «Ժապավեն»
![Կիտրոնով-ու-չամիչով-պիրոգ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Կիտրոնով-ու-չամիչով-պիրոգ-1.jpg)
Կիտրոնով ու չամիչով պիրոգ
![Ընկույզով-պիրոգ-2](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Ընկույզով-պիրոգ-2.jpg)
Ընկույզով պիրոգ
![Արքայական-բուլկիներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Արքայական-բուլկիներ-1.jpg)
Արքայական բուլկիներ
![Շոկոլադե-թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Շոկոլադե-թխվածքաբլիթներ-1.jpg)
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ
![Պիրոգ-Կարամելային-խնձոր-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Պիրոգ-Կարամելային-խնձոր-1.jpg)
Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»