կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Շոկոլադե-տորթ-
Շոկոլադե տորթ
Կաթնային-թխվածքաբլիթներ-1
Կաթնային թխվածքաբլիթներ
Տորթ-նվեր-1
Տորթ «Նվեր»
Տորթ-հեքիաթ-1
Տորթ «Հեքիաթ»
Բանանով-քաղցրաբլիթներ-1
Բանանով քաղցրաբլիթներ
վիեննական-շոռակարկանդակ-1
Վիեննական շոռակարկանդակ
լեհական-կեքս-1
Լեհական կեքս
Բանանով-ու-նարնջով-թխվածքաբլիթ-1
Բանանով ու նարինջով թխվածքաբլիթ
Տորթ-«Իմաստուն-հրեա»-1
Տորթ «Իմաստուն հրեա»
սալորով-աղանդեր-1
Կակաչի սերմերով ու սալորով աղանդեր
Խնձորով-պիրոգ-1
Խնձորով պիրոգ
Սրճային-պիրոգ-1
Սրճային պիրոգ
...10...2021...30...