կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Սամսա

Հավով ու սնկով ռուլետ

Տորթ «Հրեշտակի արցունքներ»

Կրեմ «Շարլոտ»

Կոնֆետով թխվածքաբլիթներ

Վանիլային բուլկիներ

Սնկով ապուր

Շոկոլադե կեքս

Տորթ «Ներշնչանք»

Դոֆինե կարտոֆիլ ջեռոցում

Հավի կոտլետներ՝ հալած պանրով

Պիրոգ «Բասբուսա»