կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Սամսա-1
Սամսա
Հավով-ու-սնկով-ռուլետ-1
Հավով ու սնկով ռուլետ
Հրեշտակի-արցունքներ
Տորթ «Հրեշտակի արցունքներ»
Կրեմ-Շառլոտ
Կրեմ «Շարլոտ»
Կոնֆետով-թխվածքաբլիթներ-1
Կոնֆետով թխվածքաբլիթներ
Վանիլային-բուլկիներ-1
Վանիլային բուլկիներ
Սնկով-ապուր
Սնկով ապուր
Շոկոլադե-կեքս
Շոկոլադե կեքս
տորթ ներշնչանք
Տորթ «Ներշնչանք»
դոֆինե կարտոֆիլ
Դոֆինե կարտոֆիլ ջեռոցում
հավի կոտլետներ
Հավի կոտլետներ՝ հալած պանրով
պիրոգ բասբուսա
Պիրոգ «Բասբուսա»
...10...2122...30...