կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Սամսա
Հավով ու սնկով ռուլետ
Տորթ «Հրեշտակի արցունքներ»
Կրեմ «Շարլոտ»
Կոնֆետով թխվածքաբլիթներ
Վանիլային բուլկիներ
Սնկով ապուր
Շոկոլադե կեքս
Տորթ «Ներշնչանք»
Դոֆինե կարտոֆիլ ջեռոցում
Հավի կոտլետներ՝ հալած պանրով
Պիրոգ «Բասբուսա»