կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Վարսակով թխվածքաբլիթներ

Դասական պանրային սոուս

Խնձորով «խուճուճ» պիրոգ

Պրոֆիտրոլներ` հավի կծու աղցանով

Մսային բաց պիրոգ

Փանքեյք՝ ամերիկյան բլիթներ

Հաղարջով պիրոգ

Արագ Աղցան Միմոզա

Տորթ «Կրակե հովազ»

Տորթ “Կանացի քմահաճույք”

Բուլկի-պարուրակներ

Սաբջի