կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![վարսակով թխվածքաբլիթներ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/10/glavnoe-photo-2.jpg)
Վարսակով թխվածքաբլիթներ
![դասական պանրային սոուս](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/10/Glavnoe-foto-8.jpg)
Դասական պանրային սոուս
![Խնձորով պիրոգ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/10/Glavnoe-foto-6.jpg)
Խնձորով «խուճուճ» պիրոգ
![Պրոֆիտրոլներ հավի կծու աղցանով](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/10/Glavnoe-foto-2.jpg)
Պրոֆիտրոլներ` հավի կծու աղցանով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Cooks-420X400-14.jpg)
Մսային բաց պիրոգ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Cooks-420X400-15.jpg)
Փանքեյք՝ ամերիկյան բլիթներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Cooks-420X400-16.jpg)
Հաղարջով պիրոգ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Glavnoe-foto-13-1.jpg)
Արագ Աղցան Միմոզա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Glavnoe-foto-9.jpg)
Տորթ «Կրակե հովազ»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Glavnoe-foto-8.jpg)
Տորթ “Կանացի քմահաճույք”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Glavnoe-foto-5.jpg)
Բուլկի-պարուրակներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Glavnoe-foto-4.jpg)
Սաբջի