կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/khndzorov-ev-ynkuyzov-pirog-Glavnoe-foto.jpg)
Խնձորով եվ ընկույզով պիրոգ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/shokolade-tkhvatsqablit-tshaqerov-Glavnoe-foto.jpg)
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ`ճաքերով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/shokoladov-ev-meghrov-tort-Glavnoe-foto.jpg)
Շոկոլադով եվ մեղրով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/havov-ev-snkov-blit-Glavnoe-foto-e1504867246357.jpg)
Հավով եվ սնկով բլիթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/tort-spartak-gl-420x400.jpg)
Տորթ «Սպարտակ»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/tort-katnayin-Glavnoe-foto.jpg)
Տորթ «Կաթնային»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/salorov-eghjyurikner-Glavnoe-foto.jpg)
Սալորով եղջյուրիկներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/kanach-volorov-ev-spanaghxov-pirog-Glavnoe-foto.jpg)
Կանաչ ոլոռով և սպանախով պիրոգ
![xtacrac-katov-yeghjyurner](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/06/xtacrac-katov-yeghjyurner-5-420x400.jpg)
Խտացրած կաթով եղջյուրներ
![kokosi-qerukov-rulet](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/06/kokosi-qerukov-rulet-5-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթով և կոկոսի քերուկով ռուլետ
![shokoladov-kakachi-sermov-tort](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/06/shokoladov-kakachi-sermov-tort-7-420x400.jpg)
Շոկոլադով և կակաչի սերմով տորթ
![tort-iris](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/06/tort-iris-9-420x400.jpg)
Տորթ ”Իրիս”